09/16/11 13:28
(http://radiomilena.com/)

Костадин Марков води листата на „Синята коалиция” в Бургас

„Синята коалиция” в Бургас регистрира днес в Общинска избирателна комисия листата с кандидатите си за общински съветници и кметове на кметства.
Областните лидери на СДС, ДСБ, движение „Гергьовден“, ОДС и БНД внесоха заедно документите. Те бяха придружавани от общинският председател на СДС- Бургас Константин Райков и областният секретар на сините Тошко Иванов.
Областният лидер на СДС Костадин Марков е водачът на синята листата в Бургас. Листата е подредена на коалиционен принцип, чрез демократично гласуване. На второ място в нея е адвокат Вълчо Чолаков, а на трето – лидерът на ДСБ- Бургас Станка Рускова. Четвъртата позиция в листата на „Синята коалиция” зае Стефан Цинцарски от движение „Гергьовден”, а общинският председател на СДС – Бургас адвокат Константин Райков е на пето място. Шестaта позиция е отредена за областният секретар на СДС Тошко Иванов.
„Синята коалиция” издига и кандидати за кметове на две съставни селища в община Бургас – в село Твърдица досегашният кмет Сотир Йовчев и в Божидар Узунов в село Черно Море.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване