09/16/11 18:52
(http://www.klassa.bg/)

Станишев: На втория тур ще разчитаме на всички, но без пазарлъци

Разчитаме на втори тур, без да правим пазарлъци с когото и да било, било то с десни, с центристи, либерали, ДПС, разчитаме на всички българи да подкрепят нашите кандидати. Това заяви вчера лидерът на социалистите Сергей Станишев. Според него ГЕРБ преяждат с власт и това трябва да бъде спряно, за да се върнат малко надежда и перспектива.
Той каза, че в ГЕРБ се борят помежду си вицепремиерите Цветан Цветанов и Симеон Дянков заради икономическо влияние и назначения.
Кандидатът за президент Ивайло Калфин каза, че подкрепата, която е получил от Стефан Данаилов, му е дала много сили. „За мен, да бъдем заедно със Стефан Данаилов в тази трудна политическа битка, е не само вдъхновение, това е удоволствие и убеденост, че до мен ще стои един човек, който има много здрави ценности“, каза още той.
Кандидатът за вицепрезидент Стефан Данаилов заяви, че няма законови пречки като вицепрезидент да съвместява и актьорската професия, друг е въпросът, дали ще има време за това. „Очаквам всичко в кампанията, макар че съм човек, който не обича компромати“, допълни Данаилов. Според него вицепрезидентът има възможности да реализира много добри неща за гражданското общество.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване