09/19/11 09:24
(http://radiomilena.com/)

Димитър Николов e регистриран за кандидат за кмет на Община Бургас от ПП ГЕРБ

Димитър Николов е официално регистриран в Общинската избирателна комисия като кандидат за кмет на Бургас от ПП ГЕРБ. Листата за общински съветници повежда Магдалена Манолова.
Манолова е с две висши образования – Професионална лингвистика и Публична администрация, отлично владее френски и англиски език. Семейна с две дъщери на 10 и 14 години.
Настоящата й работа е директор на Териториална Дирекция „Възраждане”, включваща комплексите Меден рудник, Горно Езерово, Победа и Акации.
„Магдалена Манолова е  деен и отговорен човек, качества, които е доказала по време на 4-годишната си служба като директор на най-големия жилищен район в Югоизточна България – Меден рудник. Тя е от хората, които говорят малко и действат много. Единици са тези, които биха се справили толкова успешно в работата си, но тя успява”, така коментира решението Манолова да води листата, общинският ръководител на ПП ГЕРБ Бургас – Иван Вълков. Днес той заедно с Манолова и със Златина Дукова регистрираха 51 кандидати за общински съветници и кметове за Община Бургас и за съставните селища.
При съставянето на листата  е наблегнато на баланса и съчетаването на хора от различни професионални области. Кандидатите за общински съветници са експерти от сферата на икономиката, медицината, образованието, културата, строителството и архитектурата, както и представители на бизнеса. Освен на баланса ПП ГЕРБ залага и на приемственост между личности от предходния Общински съвет и нови, предимно млади  и амбициозни хора.
По време на местния вот, както винаги, ГЕРБ ще следва линията на конструктивна, положителна и професионална кампания, като фокусът ще е върху идеите и визията за развитие на Бургас през следващи четири години.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване