09/24/11 20:18
(http://radiomilena.com/)

„Черноморец“/Поморие/ загуби от „Добруджа“

„Черноморец“/Поморие/ загуби като гост от „Добруджа“ с 1:2. Отборът, воден от треньора Неделчо Матушев, е готов да подаде контестация срещу съдийството заради формално нарушение на правилника. Причината е, че съдията е допуснал груба грешка, след като вместо фаул, отсъжда изпълнение на ъглов удар за поморийския отбор.
В 8-ата минута „Добруджа“ откри с гол на Филип Филчев, който се възползва от избита от защитата топка и се разписа за 1:0. В 25-ата минута гредата спаси гостите. В 35-ата минута Павлин Тодоров удвои резултата. Той засече с глава центриране на Ники Илиев. До края на първата част резултатът се запази.
„Черноморец“ /Поморие/ поднови играта през втората част с натиск, но пропусна две положения.  В 80-ата минута Добруджа остана с 10 души, след като Славомир Илиев получи втори жълт и респективно червен картон. Две минути преди края на мача съдията отсъди дузпа за игра с ръка на Явор Колев. От бялата точка Станимир Митев бе точен.
Така поморийци остават с 13 точки на второто място, а „Добружда“ е 7-ми със седем точки.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване