09/26/11 14:31
(http://www.klassa.bg/)

Кирил Домусчиев: Пътят към титлата минава през "Лудогорец"

Босът на новия хит в „А“ група „Лудогорец“ Кирил Домусчиев направи интересно изказване след победата на неговия тим над „Левски“ с 2:1. „Който иска да стане шампион, първо ще трябва да победи "Лудогорец"“, заяви президентът на разградския тим. Успехът изведе новака в елита на върха във временното класиране преди края на седмия кръг. Домусчиев беше категоричен, че неговият отбор не преследва на всяка цена титлата в първото си участие в „А“ група. "Срещу "Левски" съдиите бяха под всякаква критика, но съм сигурен, че не са го направили нарочно, а това са просто грешки. Не знам дали сме българският "Манчестър Сити" или българската "Барса". Играем за нашата публика, а купите не са ни цел. Правим всичко за хората. Публиката ни е ентусиазирана и играем всеки мач за победа. Ако някой иска да стане шампион, трябва първо да победи "Лудогорец", заяви президентът на тима. Старши треньорът Ивайло Петев също остана доволен от представянето на своите футболисти срещу "Левски". "Нашият отбор игра доста добре, създаде много положения и заслужено спечели. Допуснахме гол след наша грешка. Добро начало на "Лудогорец Арена". Нашите цели остават същите. Трябва да изглеждаме все по-добре и по-добре. Днес спечелихме срещу един от най-добрите отбори у нас", каза наставникът на "Лудогорец".
Същевременно привърженици на „Лудогорец“ и „Левски“ ще бъдат подведени под отговорност по Закона за футболното хулиганство заради нарушаване на обществения ред по време на вчерашния мач между двата тима, съобщиха от полицията в Разград. От разградските фенове на съд са трима 17-годишни младежи. При изравнителния гол на "сините" те са хвърляли бутилки по футболисти на гостите. Конкретните извършители са идентифицирани с видеонаблюдението на спортното съоръжение.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване