09/30/11 14:45
(http://radiomilena.com/)

Пристанище Бургас е домакин на международна морска конференция

Община Бургас и „Пристанище Бургас” ЕАД са домакини на годишната среща на Асоциацията на Черноморските и Азовските Пристанища (БАСПА) и на международна конференция на тема: „Развитие на пристанищните терминали в Черно и Азовско море”, които ще се проведат в периода 2 – 4 октомври 2011 г. в град Бургас
Планираната  годишната среща на БАСПА за първи път ще бъде проведена в Бургас  като изпълнителният директор и вицепрезидент на Асоциацията Диян Димов ще посрещне своите колеги в обновеното Морско казино на 2 октомври. За работата и взетите решения по дневния ред на заседанието ще бъде дадена пресконференция от 13.00 часа в зала „Петя Дубарова” .
След десетгодишно прекъсване от организиране на мероприятие в сферата на международната  пристанищна дейност, Община Бургас и пристанището са домакин на международна конференция на тема: „Развитие на пристанищните терминали в Черно и Азовско море”. Основните акценти на конференцията са развитието на контейнерния трафик, пасажерските превози, индустриалните паркове и наливни товари  в Черно море.
На събитието са поканени, Иван Вълков, председател на Комисията по транспорт, информационните технологии и съобщения в Народното събрание на Р България, Константин Гребенаров, областен управител на Бургаска област, Рони Сааб, президент на БАСПА и др.
Официалното откриване на конференцията е от 12:30 ч. в заседателната зала на хотел „Приморец”, гр. Бургас.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване