10/03/11 18:02
(http://www.klassa.bg/)

Костов обвини ГЕРБ в заиграване с ромски босове

Очакванията ми са преди изборите да се разиграе "брутална рекетьорска акция, дирижирана от ГЕРБ, по отношение на хората, които контролират вота на ромските малцинства". Това заяви вчера лидерът на ДСБ Иван Костов след редовното заседание на ръководството на партията. По думите на Костов от битката за ромските гласове ще спечели ДПС със сигурност, а вероятно ще загуби БСП. Според лидера на ДСБ, ако ГЕРБ проведе операцията по рекетирането на изборите, ще спечели и той, и „Атака“.
Тъмносините за пореден път настояха Цветан Цветанов да напусне политическата сцена. Според ДСБ Цветанов е в троен конфликт на интереси – като министър, председател на щаба на ГЕРБ и човек, който иска да контролира средствата от ЕС за ромската интеграция.
Иван Костов обвини вицепремиера, че се опитва да използва зависимостите на бароните на ромската общност, които са използвали средствата от ЕС, за да построят дворци, и досега не са били преследвани от МВР.
ГЕРБ имат сметка от раздухване на етническото напрежение и екстремизма, коментира още Иван Костов. Според него темата за етническото напрежение измества темите за провала на управляващите в икономиката и в сигурността.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване