10/04/11 10:41
(http://radiomilena.com/)

Валенсия предлага 12 милиона за Бербатов

Испанският Валенсия е предложил 12 милиона паунда за българския нападател на английския шампион Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, съобщи „Дейли Стар”.  Договорът на Митко, който стана голмайстор на миналото първенство в Англия, е до 30 юни 2012 година и има опция за удължаване с още една, но досега такива преговори не са водени и се очаква, ако това не стане, Берба да поиска да напусне.
Самият Бербатов иска да подпише нов договор с „червените дяволи” със значително увеличение на заплатата си, но има вариант, ако той пожелае да напусне като свободен агент, да си осигури много по-добри финансови параметри в друг отбор. Именно затова офертата на „прилепите” от Испания може да изкущи Бербатов.
Малко е вероятно обаче Манчестър Юнайтед обаче да приеме подобна сделка, тъй като  Митко бе закупен за 30.75 милиона паунда преди три години и със сигурност Сър Алекс Фъргюсън ще иска добра възвращаемост на парите, дадени за българина.
Освен от Валенсия, за българският нападател има запитвания от Интер, Атлетико (Мадрид) и Байерн (Мюнхен), информира Агенция Кросс. Понастоящем Бербатов е пети избор на Сър Алекс в нападението на английския шампион, след Рууни, Уелбек, Оуен и Ернандес.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване