10/04/11 17:53
(http://www.klassa.bg/)

Доган: Работим за предсрочни избори

Целта на ДПС е да създаде условия за предсрочни парламентарни избори. Това заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган пред жителите на шуменското село Вълнари на предизборен митинг в понеделник вечерта. Той бе там заедно със своите заместници - Алиосман Имамов, Рушен Риза и Христо Бисеров, както и депутатите Искра Михайлова, Нигяр Джафер и Четин Казак. Според Доган, ако ДПС остави всичко това да продължи още две години, „няма да можем да обясним на децата си, защо допуснахме да се случи“. Лидерът на ДПС обвини управляващите, че са превърнали в модел “своеволията, насаждането на страх и циркаджийството в политиката“. Той изтъкна още, че е крайно време държавата да започне да се развива нормално, а за да се случи това, управляващата партия трябва да си отиде. „Управлението се провали във всяко отношение, защото ГЕРБ бяха неподготвени. Нямаха и нямат никаква визия за управлението на страната, тъй като дойдоха на власт в резултат на емоционален вот“, коментира Доган. Той припомни, че по време на предишното управление в страната са влезли над 25 млрд. евро чуждестранни инвестиции за 4 години. „Имахме и над 8 млрд. лева фискален резерв“, допълни Доган. И констатира, че от този резерв „сега го няма половината”. Според лидера на ДПС това, което правят в момента ГЕРБ, е „пародия на политика”.
„За президентския вот искам да кажа, че ще си останат само с мечтата, че ще имат президент”, заяви още председателят на ДПС.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване