10/05/11 17:35
(http://www.klassa.bg/)

Гласуваме със заявление за нова лична карта

Гражданите, чиито лични карти са с изтекъл срок, ще могат да гласуват само ако са подали заявление за издаване на нова лична карта, съобщиха вчера от пресцентъра на МВР. Служителите в звената "Български документи за самоличност" към СДВР и областните дирекции на МВР ще работят с увеличено натоварване в седмицата преди изборите и на пълен работен ден на 22 и 23 октомври.
В седмицата преди изборите е създадена необходимата организация, за да може гражданите, които нямат издадена лична карта или не притежават валидни документи поради изгубване, открадване, повреда, унищожаване или с изтекъл срок, да упражнят правото си на глас. На граждани, които са подали вече заявление за нова лична карта, ще бъде ускорено издаването й или ще им бъде издадено удостоверение, с което да гласуват. Тези удостоверения ще бъдат издавани само при невъзможност до 21 октомври да бъде готова новата лична карта.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване