10/05/11 15:38
(http://www.klassa.bg/)

Йелена Кесич и Боян Петрушевски изненадват с лейбъла NULLA

London Dress Code този път не ни пренесе в далечни десетилетия, а ни потопи в многоликостта на нашето съвремие или в NOW UNLIMITED.
Уникалната модна колекция, създадена от новия лейбъл NULLA (Йелена Кесич и Боян Петрушевски), изненада всички в наелектризираното пространство на club *MIXTAPE 5*, не защото съвременният стил ни е чужд, а защото днес всеки може да бъде себе си по неповторим начин. Спиралата на пътешествието с Beefeater London Dress Code започна със суинга и 60-те, мина през седемдесетарския пънк и глем рок, потопи ни в 80-те, след което ни накара да се вгледаме във всички пластове на личността на 90-те и стигна своя връх, представяйки първото десетилетие на 21-ви век. И всичко това с усещането за модата и музиката на Лондон с елегантен привкус на първокласен Beefeater Gin. Присъстващите бяха изненадани от нестандартното представяне на колекцията от 35 аутфита – истински пърформанс, който преведе публиката през три последователни теми: улицата и нейния casual look, градината, където сенките стават по-дълбоки, и растенията имат призрачни очертания, и кралството на играта и размяна на ролите, защото в съвременния свят на илюзиите няма установени принципи - всичко е позволено. Кулминацията на ревюто бе уникална модна интерпретация на краля и кралицата - окъпани в злато и с неизменните лондонски символи на миналото и бъдещето – Тауъра и небостъргача „Геркин“ от лондонското Сити. BritSpotting DJ Team взривиха залата, побрала над 1000 души, със съвременно брит звучене и създадоха настроение за танци в стил Jessie Jay, Roisin Murphy и La Roux.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване