10/05/11 13:41
(http://radiomilena.com/)

Кандидати от ГЕРБ в Поморие: Гласувайте по съвест и разумно

Кандидатите за общински съветници и за кмет на община Поморие от ПП ГЕРБ посетиха Дневния център за възрастни хора в кв. „Св. Георги” и пенсионерския клуб „Анхиало”.
В кв.”Свети Георги” възрастните хора отправиха много въпроси относно собствеността на манастира и принадлежащите му площи, както и за състоянието на болницата. Всички присъстващи се съгласиха, че общия проблем е свързан с недостатъчното специалисти, които работят в лечебното заведение.
В пенсионерския клуб „Анхиало”, основният проблем на гражданите от златната възраст се оказа лошото състояние на помещенията, които са определени за клуб. Те са в неугледен вид от много години. Хората се срамуват от това, че са подвеждани не веднъж по този въпрос, а обещанията не стихват и в настоящата надпревара.
И двете срещи завършиха с апела от страна на кандидат съветниците: „Гласувайте по съвест, гласувайте разумно. Преди да дадете гласа си отговорете на въпроса : Какво искам аз от човека, който ще ме управлява? Искайте промяната!.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване