10/05/11 17:23
(http://www.klassa.bg/)

Михаил Мадански направи нестандартна тренировка

Интересен метод за повдигане на футболния дух и сближаване на колектива предприе новият наставник на националния отбор на България по футбол Михаил Мадански. По време на лагера на тима в Правец специалистът заведе целия си екип и футболистите на голф. Това стана по време на първото за деня тренировъчно занимание.
От цялата група на Михаил Мадански само двама футболисти не тренират наравно с останалите. На облекчен режим продължават да се готвят Ивелин Попов и Георги Сърмов. Футболистът на „Газиантепспор“ е здрав, но се подложи на възстановителни процедури, тъй като късно в понеделник игра цял мач за своя тим срещу отбора на „Бешикташ“. Георги Сърмов пък все още лекува контузия, който получи по време на последния двубой на своя „Касъмпаша“. Очаква се и двамата да бъдат готови за контролата с Украйна утре.
Другите двама, които имаха проблеми – Георги Миланов и Стилиян Петров, вече се готвят на пълни обороти.
Националният селекционер Михаил Мадански по всяка вероятност ще използва едно от двете тактически схеми: 4-4-2 или 4-3-3 по време на двубоите с Украйна и Уелс. Поне това показват до този момент заниманията на специалиста. По всяка вероятност в контролата в Киев националите ще играят и в двата варианта. При всички положения обаче на върха на атаката ще действат двама нападатели. Почти сигурно Мадански ще заложи на дуото Ивелин Попов – Валери Божинов, като Димитър Рангелов също е с шансове за изява.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване