10/05/11 10:08
(http://radiomilena.com/)

Проверка на укрепването на свлачището в Малко Търново

Председателят на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения към НС Иван Вълков лично инспектира как върви реконструкцията на свлачището по пътя „Бургас – Малко Търново”. Депутатът бе на терен, придружен с кандидата за кмет на Община Малко Търново от ГЕРБ Стоян Караджов и общинския ръководител на партията за региона Стефан Златаров.
„В момента се довършват строително-монтажните работи. До края на месеца ще започне и асфалтирането на участъка. Тази зима пътуващите към и от Малко Търново и Турция няма да отбиват през стария маршрут, който е в лошо състояние, а ще се движат по изцяло реконструирания участък”, коментира Иван Вълков.
Изсипалата се земна маса създава изключителни неудобства на местните хора и туристите. Това е и причината Караджов и Златаров също лично да се интересуват от строителните действия. „Пътят от Бургас до Малко Търново не е реконструиран цялостно от 20 години, въпреки огромните дупки по него. Правителството на ГЕРБ обаче инвестира около 30 млн. лв и най-накрая един от големите ни проблеми ще бъде решен”, коментира Караджов.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване