10/06/11 08:32
(http://www.cross-bg.net/)

Корнелия Нинова: Парламентът не е работил по време на бомбардировките през 1944 година и сега, защото ГЕРБ правят избори

  София /КРОСС/ Аз наричам това, което се случи вчера и решението на колегите от ГЕРБ Народното събрание да излезе във ваканция по-остро – разпускане на парламента. Ние сме против това. Аргументите са, че такова нещо се е случвало в историята на парламента само веднъж. По време на бомбардировките през 1944 година и сега, защото ГЕРБ правят избори. Това каза Корнелия Нинова, депутат от Коалиция за България, в интервю за Нова телевизия. По думите й никъде в Европа и света един парламент не спира работа заради избори. „Нас народът ни е избрал за две неща – да пишем закони и да правим парламентарен контрол, но така тези две неща няма да ги вършим”, каза още Нинова. От своя страна Красимир Велчев, председател на ПГ на ГЕРБ, заяви, че това не е ваканция за Народното събрание, отлагат се заседанията на парламента, но не е ваканция. Ако заседаваме по време на изборите ще бъде само имитиране на работа, а не и действителна, коментира още Велчев.
Публикувана на 10/06/11 08:32 http://www.cross.bg/index/article/articleid/1252250
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване