10/06/11 16:40
(http://www.klassa.bg/)

Лечков пречи на Бербатов за националния

Сагата с връщането на Димитър Бербатов в националния отбор на България продължава с пълна сила. Въпреки че нападателят на „Манчестър Юнайтед“ няколко пъти вече обяви, че няма да облече отново представителния екип, спекулациите по повод бъдещето му в отбора не спират. Поредната доза интересни новини около Бербатов тръгна, след като капитанът на „трикольорите“ Стилиян Петров даде първото си интервю пред българските медии от пет години насам. Според Петров, Бербатов може да се върне в отбора, но това зависи от самия футболист.
Запознати твърдят, че голмайсторът на английската Висша лига за миналия сезон е поставил условия, за да премисли решението си. То е кратко, но съвсем ясно – Йордан Лечков трябва да напусне БФС и всички постове, които заема в структурите на централата. В последното си интервю след мача с Англия в София Димитър Бербатов в прав текст обяви, че Йордан Лечков и хора около него постоянно мътят водата в родния футбол. Иначе няма нищо против президента на родната централа Борислав Михайлов.
Скандалът между Бербатов и Лечков е доста стар, като двамата не пропускат удобен случай, при който да се изкажат остро срещу ответната страна. Преди време Лечков директно нападна Бербатов, заявявайки, че той никога няма да стигне до успехите на златното поколение от САЩ'94.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване