10/06/11 12:33
(http://radiomilena.com/)

„Тилт“ в надпреварата за „Златен глобус“

 Филмът „Тилт“ на режисьора Виктор Чучков – младши е в надпреварата за номинация в категорията чуждоезиков филм за наградите „Златен глобус“, съобщиха от екипа на продукцията.
Прожекцията в Лос Анджелис предизвика голям интерес сред журналистите, членове на журито, които определят номинациите за престижната награда.
Сред тях са председателят на комисията Шантал Динадж и известният филмов критик Джон Назелтон.
На вечерята след прожекцията /на 2 октомври/ журналистите не спестиха похвалите си за филма.
Част от думите им бяха „трогваща история“, „чудесен портрет на епохата“, „страхотна актьорска игра“, „чудесна музика“, се посочва в съобщението. На събитието е присъствал и Марин Димитров, генерален консул на България в САЩ, който е изразил желание да доведе и семейството си на следваща прожекция. Още на другия ден статия за „Тилт“ от Джон Назелтон е излязла в престижното издание Screen International.
Той определя филма като „високостойностна продукция с кинематография, допринасяща за настроението на филма“, а сюжета – като „интелигентно построена драма“.
Според Назелтон „Тилт“ е повече от добър дебют за режисьора Виктор Чучков и продуцента Борислав Чучков, който им отрежда място в световната филмова индустрия. actualno.com

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване