10/10/11 15:38
(http://www.klassa.bg/)

Бекенбауер: "Барселона" е по-силен тим от Испания

Легендата на германския футбол Франц Бекенбауер заяви, че „Барселона“ е по-силен отбор от испанския национален отбор, защото каталунците разполагат с феномен, какъвто е Лионел Меси. „Ла Фурия“ е настоящият европейски и световен шампион, докато „Барса“ спечели две от последните три издания на Шампионската лига, като клубът триумфира с титлата в Испания през последните три сезона.
"Барселона“ постави стандарта във футбола. Този отбор играе перфектно заради финеса, подвижността и начина, по който си подават топката", разкри Кайзера пред "Кикер".
"Барса“ е дори по-добър отбор от Испания, защото каталунците имат Лионел Меси. Каталунците има качествата, които са необходими, за да може тимът да защити титлата си в Шампионската лига", призна единственият човек, който е ставал световен шампион по футбол като капитан и като национален селекционер."Испания е най-добрият национален отбор в света и това е фаворит №1 за европейското първенство догодина. Германия направи голям прогрес и също е сред фаворитите", смята Кайзера.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване