10/11/11 12:22
(http://e-vestnik.bg/)

Овце и прасе в предизборния клип

В страницата си във “Фейсбук” кандидат-президентът Светльо Витков излезе с обръщение към привържениците си, с които общува чрез интернет: “Все повече родни “светила” и “величия” ще започнат да обясняват по телевизията, че Интернет и Фейсбук не играят роля в тези избори! Както и, че хората в Нета са пасивни в действията си! С една единствена цел, да ви разубедят и да ви накарат да повярвате, че няма смисъл да станете и да отидете да гласувате! Майната им, на всички шибаняци, които обясняват какви сме! Нека да им покажем какви сме на 23ти!”

Заедно с обръщението Светльо пусна в интернет и предизборния си клип-песен, пълен с овце и прасе. Видеото “Ново 20″  (20 е номерът на бюлетината, с която Витков ще участва визборите) завършва с надпис “Купуването и продаването на овце не е престъпление”.

Главен герой  в клипа,  издържан в традициите на популярната група “Светльо & The Legends”, е  прасе, с което Витков се бори на фона на текста, гласящ: “народни дупетати, партийни членове, не може алчността ви да се наяде. Нека ви застигне протестният ни вот, с бюлетина 20 целият народ”.

През цялото време кандидат-президентът е заобиколен от стадо овце. “Дори да нямаш нищо, пак имаш своя глас. Никога не ставай толераст”, гласи припевът на песента.

Публикувана на 10/11/11 12:22 http://e-vestnik.bg/12856/ovtse-i-prase-v-predizborniya-klip/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване