10/12/11 18:24
(http://radiomilena.com/)

Стартира кампанията „Бургас – най-усмихнатият град в България”

 Стартът на кампанията „Бургас – най-усмихнатият град в България” бе обявен днес /12 октомври/ на нарочна пресконференция, в която взеха участие г-жа Йорданка Ананиева – зам.-кмет на Община Бургас, Калина Тончева – студент по „Връзки с обществеността” в БСУ, Иван Тотев – студент по „Маркетинг” /БСУ/ и Яна Вангелова – студент в Университет „Проф. д-р. Асен Златаров”.
С подкрепата на Община Бургас, студенти от двата бургаски университета, дават старт на инициативата „Бургас – най-усмихнатият град”. Кампанията цели да мотивира бургазлии да се усмихват колкото е възможно повече и да ги зареди с положителни емоции. Кампанията ще продължи три месеца. Тя включва няколко събития. Първото от тях е под надслов „Нарисувай ми усмивка” и ще се проведе на 15 октомври от 11.00 часа в зала „Георги Баев” на  културен център „Морско казино”. Там деца и техните родители ще рисуват щастливи и весели рисунки. Ще има много забавления и голяма усмихната торта. На 20 октомври инициативата продължава на площад „Тройката” от 16.30 часа, където графити артисти ще представят усмихнат Бургас върху големи пана. По време и на двете събития ще има DJ парти-хепънинг за малки и големи.
През цялото време фотографи ще снимат „Лицата на Бургас” на всички желаещи. Техните снимки ще бъдат ще бъдат показани на пана по спирките в цял Бургас. Във Facebook вече е създадена група „Бургас – най-усмихнатият град”, в която всеки бургазлия ще може да качва снимки от най-щастливите си моменти. Целта е хората в Бургас да се заредят с положителни емоции, като споделят своите усмихнати и щастливи преживявания.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване