10/16/11 07:45
(http://radiomilena.com/)

Нови вани за калолечение откриват в Поморие

Нова секция за калолечение откриват в Специализираната болница за рехабилитация – Национален комплекс ЕАД – филиал Поморие на 17 октомври 2011 г. (понеделник) от 14 часа. Чрез въведената реорганизация и новите вани на процедури ще могат да минават по 200 пациента на ден.
Преди два месеца ръководството въведе в експлоатация възобновения египетски плаж, метод на лечение, който прославя поморийската луга и кал от 1925 г. От тогава в Поморие работи най-големият калолечебен център на Балканския полуостров.
Откриването на новата секция за калолечение е част от поетапното обновяване на болницата. Сред поканените официални гости са народните представители Иван Алексиев и д-р Галина Милева, председател на ПК по здравеопазване към НС и др. Центърът се намира на ул. „Проф. Парашкев Стоянов” №7 , cпециализираната болница за рехабилитация – Национален комплекс ЕАД – филиал Поморие.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване