10/17/11 15:26
(http://radiomilena.com/)

Аварийните групи продължават работата си по пълното възстановяване на ел-захранването в засегнатите от лошото време райони

При изключително усложнени атмосферни условия, затруднен достъп, причинен от снегонавяване и множество паднали дървета и клони, аварийните екипи на ЕVN България продължават своята работа за пълното възстановяване на електрозахранването в най-сериозно засегнатите от лошото време области в Югоизточна България: Бургас, Ямбол и Хасково.

 

Благодарение на мобилизирането и на допълнителен ресурс от други Клиентски центрове на дружеството, аварийните екипи успяха да възстановят захранването за голяма част от засегнатите села и махали. Все още към 17:00 ч. с невъзстановено захранване са малки населени места предимно в областите Бургас, Ямбол и Хасково, където има проблем със затворени поради снега пътища и паднали дървета.

 

ЕVN България уверява, че работата по възстановяване на електрозахранването за тези места продължава, въпреки неблагоприятните атмосферни условия. Дружеството е в контакт с местните власти и институции с цел поддържане на добра координация по време на аварийно-възстановителните работи.

 

Клиентите могат да сигнализират за аварии и да се информират за състоянието с електрозахранването в денонощния телефонен център на ЕVN България на телефони:

 

0700 1 0007 – телефон при аварии
0700 1 7777 – телефон за обща информация и справки
0700 1 0207 – телефон за автоматична проверка на сметка
еmail: info@evn.bg

www.evn.bg

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване