10/19/11 08:48
(http://www.cross-bg.net/)

Инж. Андрей Гюрковски: Съгласен съм с Плевнелиев, че държавата не раздава работа и пари, но може да намали разходите на гражданите

София /КРОСС/ Кандидатът за кмет на София инж. Андрей Гюрковски ще поеме ангажиментът, ако бъде избран от софиянци да реши един неотложен проблем за тях, като номерира всички улици и къщи в София. Това ще стане в рамките на три месеца, а средствата отделени от бюджета ще бъдат 200 хил. лева. Според него крайно време е софиянци да престанат да използват изрази от рода на: „Радио К2” се намира до „Вкусното кебапче”. В това отношение инж. Гюрковски вижда София като град направен и устроен повече за комшийте, отколкото за гостите на града.   Като представител на безпартийните и на експертите в България Андрей Гюрковски, се ангажира пред избирателите да направи комбиниран цикъл за получаване на топлинна и електрическа енергия, като ще намали с около 60 % сметките за парно и тока. „Нищо в София не може да се направи, ако не се подобри материалното състояние на хората. Съгласен съм с кандидат – президента на ГЕРБ, че държавата не раздава работа и пари, но може да намали разходите на гражданите.” Столична общината отправила преди време покани до инж. Андрей Гюрковски и неговите партньори от „Гас дьо Франс” - държавна компания, която 66% от нейния дял е в частни ръце. „ Владее целият енергиен цикъл от добиването на петрола до неговото изгаряне”
Публикувана на 10/19/11 08:48 http://www.cross.bg/index/article/articleid/1255498
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване