10/19/11 16:12
(http://www.klassa.bg/)

"Калиакра" отстрани Адалберт Зафиров след 0:5 от "Черно море"

Ръководството на футболния "Калиакра" уволни старши треньора на отбора Адалберт Зафиров след разгромната домакинска загуба с 0:5 от "Черно море". Това съобщи президентът на клуба Венцислав Василев. "Заместник на Зафиров засега няма да търсим, отборът ще се води от досегашния помощник-треньор Радостин Трифонов", каза клубният президент. Двете страни ще разтрогнат договора по взаимно съгласие. Решението е било взето във вторник вечер след последния двубой от деветия кръг на „А“ група, който беше отложен от понеделник заради лошото време в Каварна.
Тежката загуба от "моряците" остави "Калиакра" на 14-о място във временното класиране и в зоната на изпадащите от елита. Тимът е с актив от 4 точки, спечелени при победата над "Берое" (3:1) и равенството със "Светкавица" (1:1). Зафиров стана наставник на "Калиакра" от 1 юли, като на поста замени Антони Здравков, който стана помощник-треньор на „Левски“.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване