10/19/11 19:01
(http://www.klassa.bg/)

Левите ще броят успоредно с ЦИК

Готви се фалшифициране на изборите и точно затова БСП ще направи пълно паралелно преброяване на изборните резултати. Това заяви вчера членът на Националния предизборен център на БСП Младен Червеняков. Той обясни, че социалистите ще направят контролното проучване на базата на на секционните протоколи и извадките от тях.
„На предстоящите избори ще доминира факторът „страх“, предупреди Червеняков. Според него никога досега страхът не се е усещал толкова силно по време на вот. Той беше категоричен, че се оказва безпрецедентен натиск върху членовете на секционните избирателни комисии за подписване на протоколи, които нямат нищо общо с изборните резултати. Той изтъкна, че са налице рекорден брой жалби в ЦИК и ВАС.
БСП–Асеновград осъди с декларация разбиването на партийния клуб в града, съобщиха от партията. Декларацията е от името на председателя на общинския съвет на БСП–Асеновград Маргарита Стоилова и предизборния щаб на БСП за местни избори 2011. През нощта на 19 октомври офисът на социалистите беше разбит, а мебелите и офис техниката изпочупени. При нападението не е било откраднато нищо.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване