10/19/11 16:15
(http://www.klassa.bg/)

Откриха кът на Димитър Пенев в музея на славата на ЦСКА

Със специален кът в музея на славата на ЦСКА се сдоби официално днес една от легендите на българския футбол – Димитър Пенев. В музея са разположени титлите и отличията на ЦСКА през годините, както и фотографии и трофеи на най-заслужилите футболисти, играчи и треньори на клуба.
На събитието присъстваха един от собствениците на „армейците” – Димитър Борисов, изпълнителният директор на отбора – Венцислав Живков, старши треньорът Милен Радуканов, капитанът Тодор Янчев, както и представители от детско-юношеските формации на "червените". За заслугите си към отбора Димитър Пенев бе награден със статуетка. Част от съдържанието на специалния кът на Димитър Пенев в музея на славата на ЦСКА са бронзовият медал от Световното първенство през 1994 година, купа, подарена от БФС, значки от Украинската футболна федерация, златен медал, спечелен по време на треньорската му длъжност начело на „Ал Насър“, и други.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване