10/20/11 12:09
(http://radiomilena.com/)

Любен Дилов – син дава подкрепа на сините в Бургас

Свидетели сме на най-опорочените избори. Поискахме официално от президента Георги Първанов да поиска оставката на председателя на Централната избирателна комисия. Ако той не го направи, значи е съгласен с всичките им безумни решения.
Това обяви в Бургас Любен Дилов – син, визирайки отказите на ЦИК за регистрация на сини кандидати – например в Плевен и Монтана.
Любен Дилов – син пристигна в Бургас да подкрепи “Синята коалиция”, в която участва и “Гергьовден”. “Има оздравителен процес вдясно, той ще продължи с бързи темпове и след изборите. Тук се надявам кметът Димитър Николов да спечели още на първия тур”, добави той.
Според Любен Дилов – син на тези местни избори малко се говори за проекти, програми, визия за града. “Вместо това се набляга на жълти простотии като поредната партийна книжка на Стефан Софиянски”, добави той.
Любен Дилов – син прогнозира предсрочни парламентарни избори и подчерта, че победител в тях ще бъде обединената десница.
В началото на ноември той отново ще бъде в Бургас, за да представи книгата “Седем часа разлика”, на която е съавтор. Любен Дилов – син е един от сценаристите на сериала, който върви в момента по bTV. В него играят и бургаски актьори. “Много съм доволен от тях, даже ще вземем и още артисти от Бургас за втория сезон, но няма да кажа кои. Сериалът стартира реално следващата седмица, сега върви малко тромаво”, повдигна завесата над филма Любен Дилов – син

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване