10/23/11 10:49
(http://radiomilena.com/)

Сидеров очаква здрав шамар за управляващите

 „Днес българският народ ще удари здрав шамар на управляващата партия ГЕРБ, която похарчи над 50 милиона, за да купи тези избори, за да наложи на българския народ една несъстоятелна фигура за президент“, заяви лидерът на Атака и кандидат за президент Волен Сидеров. Той гласува в Първа частна математическа гимназия.
Според него фалшификациите ще се случат при броенето на бюлетините след изборите и при обработката на резултатите.
„Когато броят и обработват електронно резултатите, стават най-големите магарии, но всяко тайно нещо става явно, пише в Евангелието, така че и това ще стане явно“, заяви Сидеров.
На въпрос – как би коментирал избирателната активност, Сидеров отговори че не може да се направи реална преценка от изминалите няколко часа от изборния ден. По думите му – избирателната активност е нормална. Важна е не толкова тази активност, колкото деформацията на вота, колкото купуването, направено от управляващата партия, най-вече със страшно много пари – 50 млн. лева. Точната сума ще излезе в най-скоро време, както заговорът на медии и социолози – купени, поръчкови. Сидеров каза че според него няма проблеми с процедурата на гласуване и бюлетините.
Сидеров заяви, че вниманието на журналистите трябва да бъде насочено в задкулисието, където ще се броят бюлетините, и ще се изчисляват резултатите, защото там е опасността.
„Всяко тайно нещо, става явно, пише в Евангелието. И това ще стане явно. Тези избори ще бъдат опорочени най-вече от управляващата парти, както и от нейните партньори БСП и ДПС, защото те играят заедно по места за общинските избори, играят срещу единствената алтернатива в лицето на националистите”, заяви Сидеров, цитира actualno.com

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване