10/24/11 12:48
(http://radiomilena.com/)

Иван Алексиев:Вярвам, че следващата неделя уверено ще изберем промяната

Уважаеми съграждани,

 

Обръщам се към вас с благодарност, че така убедително подкрепихте Промяната за Поморие на първи тур на изборите за местна власт.

Този вот доказа, че наистина гласът на всеки един от нас е важен и, че ако искаме и Поморие да се събуди, както Бургас го направи, трябва да се обединим. Малко не ни достигна, ще го направим на втори тур.

В неделя сменихме статуквото на една от институциите – Общинския съвет. Там вече общинските съветници от ДПС не доминират. ПП ГЕРБ е партията, която спечели 9 мандата. Новите общински съветници очакват кмет, който заедно с тях да извърви пътя и ще направи Община Поморие едно по-добро място за живеене и туризъм.

Искам да благодаря на всички вас, които ме подкрепихте. На активните ми съграждани, с които ще работим за Промяната, на възрастните хора и майките, които чакаха на дълга опашка пред избирателните секции и не се отказаха от правото си вот, на младите хора, които учат и живеят извън Поморие и отделиха от личните си средства за да покажат, че се интересуват от родния си край.

Благодаря ви от сърце. Вярвам, че следващата неделя уверено ще изберем Промяната за Поморие, след което се захващаме за сериозна работа, защото пътят към нея е дълъг и труден.

 

С уважение:

Иван Алексиев,

Кандидат за кмет на

Община Поморие от ПП ГЕРБ

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване