10/24/11 18:08
(http://www.klassa.bg/)

Меглена Кунева остави избирателите си да решават

Не бих казала на избирателите си за кого да гласуват на втория вот на президентските избори. Това каза независимият кандидат за президент Меглена Кунева в изборната нощ. Нейната пресконференция беше трета и започна почти в един без десет след полунощ, след като основните й опоненти просрочиха времето си за изказвания.
„Това, което винаги ме е движело, е каузата, която остава непроменена, а каузата ми е да бъда гласът на хората. Искам България да бъде успешна европейска страна, ще продължавам да бъда гласът на хората“, каза Кунева. Тя беше категорична, че ще е по-уверена, защото има подкрепата на тези, които искат да чуват силен глас.
„Ако бях поискала подкрепата на политическа партия, може би резултатите от първия тур биха били по-различни. Но аз не искам резултати, а промяна в държавата. Не съм се водила от желанието да спечеля гласове, а хора, които са готови да поемат отговорност и да казват мнението си и това да промени страната“, каза още Меглена Кунева.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване