10/24/11 06:05
(http://radiomilena.com/)

Плевнелиев: Калфин ще работи за криза, аз за стабилност!

Дебат с Калфин е нещо съвсем изтъркано; очаквам подкрепа от сестринските ни партии в ЕНП, от всички, които са „за“ каузата от последните 2 години. Ще обиколим и големите градове и по-малките населени места, заяви по БТВ кандидат-президентът Р. Плевнелиев. Той искал да отвори вратите на президентската институция.
Дебат с Калфин е нещо съвсем изтъркано; ние сме толкова различни: Калфин е „за“ посланиците от ДС; на Калфин му спираха еврофондовете, аз ги управлявах.  А и дебатите се обърнаха в оценка за правителството на ГЕРБ, за което народът ги наказа, смята Плевнелиев.
Когато стана президент, ще работя така, че и тези, които са гласували против мен, ще видят резултатите от моята работа, зарече се Плевнелиев, който определи себе си като прагматичен и борбен. През настоящата седмица двойката щяла да обърне повече внимание на централните медии. Очаквам подкрепа от сестринските партии в ЕНП, от всички, които са „за“ каузата от последните 2 години.
Ако Калфин бъде избран, той ще пречи, ще работи за криза, а аз за стабилност, заключи Плевнелиев, цитиран от Frognews.bg.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване