10/26/11 15:44
(http://www.klassa.bg/)

Стоилов и Радуканов са варианти за треньор на „Левски“

Станимир Стоилов и Милен Радуканов са сред възможните варианти за треньор на „Левски“ от началото на пролетния полусезон. Това заяви собственикът на "сините" Тодор Батков. "Всичко е възможно да се случи. Станимир Стоилов и Георги Иванов са млади хора, защо да не работят заедно? Може да се случи. Мъри е добър вариант. Аз Гонзо не мога да го уволня. Той живее за „Левски“, дава всичко от себе си за „Левски“. Дай Боже повече такива хора да работят в клуба. Във всеки случай няма да го гоня, но е време да започнем да заиграваме нещо", заяви Батков. На въпрос дали вече бившият треньор на ЦСКА Милен Радуканов е сред опциите за поста, той загадъчно отговори: "Защо не. На този етап всеки треньор може да дойде. Аз симпатизирам на Радуканов като треньор, все пак помните какъв бардак беше ЦСКА, когато той дойде. Нелош треньор. Спомням си, че две години игра в „Левски“. Когато Чорни дойде в клуба, с наше съгласие беше продаден в Румъния", продължи с разсъжденията Батков и на практика даде храна на спекулациите, които в последните дни пращаха бившия краен бранител на „Левски“ и ЦСКА отново на "Герена". Той все пак каза, че решението за новия треньор ще го вземе еднолично. "Аз ще реша, но ще се посъветвам с хората. Ще се вслушам в мненията на феновете, на Гонзо", добави Батков. Станимир Стоилов вчера обяви, че рано или късно ще се завърне на "Герена". Радуканов пък във вторник призна, че към него има много оферти и до няколко дни бъдещето му ще е ясно.
Лошата новина в лагера на ЦСКА преди „вечното дерби“, което е този петък, е, че националът Иван Бандаловски твърдо отпадна за двубоя. Той няма да се възстанови от контузията си и пропуска двубоя.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване