10/27/11 11:51
(http://www.cross-bg.net/)

Маргарита Попова: Референдумът е изключително демократичен инструмент и не бива да се използва за задоволяване на партийни страсти

  Каварна /КРОСС/ Насрочването на референдум не е въпрос на кураж, а на разум от страна на политиците, които трябва да са национално отговорни, обяви кандидатът за вицепрезидент на ПП ГЕРБ Маргарита Попова по време на разговор с граждани на Шабла. Попова се срещна с тях в сряда вечерта в залата на „Зелен образователен център” в града. Референдумът е изключително демократичен инструмент и не бива да се използва за задоволяване на партийни страсти и искания, още повече, че изисква значителни средства и те са на българските данъкоплатци, обясни Попова. Въпросите за процедурата, по която трябва да се свикват референдуми бяха поставени на Маргарита Попова от жителите на Шабла. Те се интересуваха още от реформата в правораздаването и определиха съдебната система като една от раните на държавата в момента. Маргарита Попова представи и идеите на кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ за възраждането и развитието на духовността в България и за съживяване огнищата на родолюбието. В Шабла проявиха и голям интерес към анонсираните от Плевнелиев и Попова акценти от предизборната им платформа, свързани с въпросите на образованието. Преди да посети Шабла , Маргарита Попова се срещна с жители на Каварна в присъствието на кандидата за кмет на града от ПП ГЕРБ Цонко Цонев. Той е находка за града и заслужава да бъде кмет, защото всички виждат колко усилия полага и какви резултати постига,   обяви Попова.  
Публикувана на 10/27/11 11:51 http://www.cross.bg/index/article/articleid/1257638
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване