10/31/11 14:10
(http://radiomilena.com/)

Иван Алексиев: Ще бъда кмет, който ще е близо до хората

Уважаеми поморийци,

Вчера се случи нещо много важно. Не просто избрахме нов кмет. Заедно с вас имахме куража да посочим пътя към Промяната на Поморие. Сега тръгваме по него и аз с моя екип сме гарантите, че посоката този път е правилната.

Общината ни не е голяма, но пътят на Промяната е дълъг, по него има дупки, на места изобщо го няма. Очаква ни много работа, за да градим Поморие и да наваксаме пропуснатите възможности.

Тук е момента да ви кажа, че и за минута не съм забравил, че Община Поморие не е само един град. Управленската ми предизборна програма ще стои в кабинета ми и по всички кметства през целия мандат. В нея са описани стъпките за Промяна във всяко едно населено място, които аз ще отстоявам пред европейските институции и правителството на Р България.

Предстоят мащабни проекти, които ще подобрят условията за живот и туризъм в нашата община. Но заедно с тях, уверявам ви, запомнил съм и малките проблеми на хората, с които се срещах през последния един месец.

Ще бъда кмет, който ще е близо до хората. Това беше моделът и на работата ми като народен представител. В приемния ми ден не върнах нито един гражданин. Така ще бъде и занапред. Вие сте хората, в които съм се вслушвал през тези години, за мен е истинска чест, че и вие сте ме чули и ми гласувахте доверие.

Позволете ми да благодаря на моето семейство, което ме подкрепяше през цялата кампания и понесе с достойнство и кураж многото трудности. Благодаря и на колегите ми от ГЕРБ, както и на целия екип на партията в Поморие, с които направихме изключителна и позитивна кампания.

Благодаря на всички, които ме подкрепиха! Ще оправдая вашето доверие и ще бъда кмет на всеки жител на Община Поморие!

 С уважение:

Иван Алексиев

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване