10/31/11 18:24
(http://www.klassa.bg/)

Иван Костов: Вотът бе в стил „Данко Хаирсъзина“

Лидерът на ДСБ Иван Костов заяви вчера, че изборите са били проведени по възмутителен начин. „Основната разлика между нас и ГЕРБ е, че ние сме демократи и никога не бихме направили избори в стил „Данко Хаирсъзина“, никога, при никакви обстоятелства, защото избори в стил „Данко Хаирсъзина“, с присъствие на депутати, разнасящи и влачещи чували и прочие, е израз на извратен нагон на властта“, заяви лидерът на тъмносините. Според него този нагон към властта е съчетан с импотентност от гледна точка на управлението на страната. За първи път в българската политическа история ДПС гласува срещу реалния президент на страната. Това заяви още Иван Костов. Според него това е еманципация на президента от подкрепата на ДПС и този президент със сигурност няма да плаща за тази подкрепа на Доган.
„Ние призовахме да се гласува за Плевнелиев и видяхме, че ако Ахмед Доган е дал подкрепа, тя не е била достатъчна на Калфин да се наложи в двубоя за президент“, каза Костов.
Костов споделя положителните очаквания на избирателите към Росен Плевнелиев и Маргарита Попова.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване