11/08/11 10:03
(http://radiomilena.com/)

Полицай на месеца

Полицай на месец октомври в поредната церемония, провела се в присъствието на Ръководството на ОДМВР – Бургас, зам. областния управител на Бургас – Златина Дукова, Кметът на Община Бургас – Димитър Николов и представители на бургаската магистратура, стана инспектор Петър Богданов – оперативен работник в Полицейски участък «Каблешково» към Районно управление «Полиция» – Поморие. Областният Директор – Комисар Милен Димитров връчи на полицай Богданов почетна грамота, награждавайки го още със служебна благодарност и три допълнителни дни платен годишен отпуск, за това че през м. септември тази година, при изпълнение на служебните си задачи, получава оперативно значима информация за купуване на гласове на изборите за президент и местна власт на територията ан с. Страцин. Инспектор Богданов установява организатора на схемата за закупуване на гласове и отчитането им, в резултат на което са открити доказателства за «брокерство на гласове» и на уличеното лице е повдигнато обвинение, а по образуваното досъдбено производство има осъдителна присъда. В уличения мъж са открити незаконно притежавани 169 патрони и две самоделни огнестрелни оръжия.

 

Инспектор Петър Богданов е на 29 години, несемеен, постъпил в системата на МВР преди 6 години във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас, като патрулно-постови полицай. От три години работи в Районно управление «Полиция» – Поморие, като оперативен работник, като до момента е участвал в работата по разкриване на множество криминални деяния, сред които най-ярки са няколко групи, работещи по домови и квартирни кражби, потърпевши от които са туристи и гости на Община Поморие през летните сезони. Многократно е награждаван от Ръководство на ОДМВР – Бургас за постигнати високи професионални резултати. При получаването на почетната грамота Петър Богданов благодари на колегите си от крайморското районно управление, на ръководството му в лицето на главен инспекор Атанас Чарапов и главен инспекор Николай Григоров, изтъквайки че постигнатите резултати се дължат преди всичко на колективния дух и упоритостта при постигане на поставените цели. Полицай Богданов благодари на разследващите полицаи от Районно управление «Полиция» – Поморие за показания професионализъм, като се ангажира и за напред да продължи да работи с ентусиазъм и висока мотивация, за да могат наградите «полицай на месеца» от две за РУП – Поморие до момента да се увеличават за в бъдеще.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване