11/14/11 11:46
(http://radiomilena.com/)

Gramofona.com: Алексиев пощури поморийци

Новият кмет се показа дибидюс пред съгражданите си…

 

От няколко дни се шушука в Поморие за новия стил на работа на кмета Иван Алексиев. Градоначалникът обявил открита оперативка с подчинените си в  залата за заседания на Общинския съвет, съобщава електронното издание Gramofona.com

Gramofona.com реши да провери това чудо невидяно, както коментират поморийци. Оказа се, че това е само началото на работата на откритост на новия кмет.

Алексиев влезе със замах в пълната зала и нареди всеки понеделник разширени открити оперативки със заместниците си, директорите на общинските дирекции, председателя на Общинския съвет и кметовете на съставните селища. И това не е всичко – от следващата година тези оперативки ще се предават на живо по интернет.

Кметът заповяда всички да обявят служебните си телефони и да ги вдигат 24 часа в денонощието всеки ден от седмицата. Той даде пример като обяви лично номера на своя телефон: 0893 366 355. Така Иван Алексиев ще влезе в историята като съвременния крал Артур, който замени кръглата маса и рицарските мечове с онлайн работни дискусии и спешни мобилни телефони.

Алексиев вече е избрал екипа си, който се състои от трима заместник кметове. Янчо Илиев ще отговаря за финансите и евроинтеграцията, Диана Апостолова става зам. – кмет по култура, образование, социални дейности и здравеопазване, а инж. Кунчо Гайдов ще бъде зам.- кмет по строителството.

Иван Алексиев извади справка за задълженията на Община Поморие към 31 октомври 2011 г., според която те възлизат на над 5 млн. лв. Заедно със сключените договори към доставчици, дефицитът към момента ставал 7,5 млн. лв. Кметът поиска фактологията да бъде изнесена по всички съставни селища и в самия град, за да са наясно жителите и да не очакват чудеса през следващата година, при тези големи борчове.

Алексиев обяви още, че ще сформира консултативен съвет за икономическо развитие на община Поморие, от който се надява да черпи добри идеи и съвети./Gramofona.com/

 

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ ЗАМ. КМЕТОВЕ НА ОБЩИНА ПОМОРИЕ ОТ RADIOMILENA.COM!

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване