11/18/11 14:29
(http://radiomilena.com/)

Сър Алекс обяви: Бербатов е изключителен и ще предподпише

„Димитър Бербатов е изключителен футболист и ще активираме клаузата му за удължаване на договора с една година”, заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън.

Бербатов, най-скъпото попълнение в историята на клуба, дошъл за 30,75 милиона паунда от Тотнъм, доста често е резерва през този сезон и остава зад Уейн Рууни, Хавиер Ернандес и Дани Уелбек при избирането на титуляри в атаката.

Това доведе до спекулациите, че Фърги може да продаде играча през януари, а руският Анжи Махачкала и редица други отбори се интересуват от него.

Самият агент на Бербатов – Емил Данчев, заяви, че клиентът му би бил заинтересуван от оферта на руснаците. Фърги обаче разсея съмненията и увери, че Бербатов ще преподпише.

„Димитър все още е в мислите ми. Прочетох някои неща, но не виждам причина да го продавам. Той е невероятен футболист и ще му дадем още една година договор”, сподели шотландецът.

„Той няма късмет, тъй като формата на Хавиер Ернандес през последната година е страхотна, но все още играе голяма роля в клуба и тренира добре. Не се оплаква. Момчето е страхотен професионалист и се радваме да го имаме.”

„Трябват ти доста нападатели в днешни дни. Ако погледнем 1999 година, имахме четири велики нападатели. Те изиграха своята роля. Точно това се случва и днес”, каза още великият мениджър./gong.bg/

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване