11/18/11 08:37
(http://radiomilena.com/)

Финалистът в Х-Factor Рафи се срещна с кмета на Бургас

Финалистът в Х-Factor Рафи се срещна с кмета на Бургас Димитър Николов, съобщиха от бургаската община. Рафи пътува до родния си град всеки четвъртък, за да взима изпити в училище и да се види с приятели. Тази седмица той се срещна и с бургаския градоначалник, с когото се познава от преди.

 

Кметът Николов сподели с Рафи, че е голям него фен, следи с интерес  изпълненията му всяка седмица и гласува за него всеки път. Очаква да го види на финал. Кои двама участника ще стигнат до решаващата музикална схватка в предаването, ще се реши на 6 декември. Николов е убеден, че на Празника на Бургас бургазлии ще имат още един повод за празнуване и това ще е успехът на Рафи. Ако това стане, градът ни за първи път ще има свой изпълнител, който е стигнал толкова напред в телевизионен музикален формат. Рафи обеща, че както и досега, ще продължи да дава всичко от себе си, за да радва феновете. Това, което можем да му дадем ние, е да го подкрепим с SMSна номер 17409.

 

Кметът използва срещата си с Рафи и, за да го покани лично за участие в Новогодишния концерт на Община Бургас, който по традиция ще се състои вечерта на 31 декември срещу 1 януари на площад „Тройката“.

 

Рафи Бохосян е един от 5-те останали финалисти в Х-Factor. Досега никога не е попадал на елиминации и е участникът с най-много положителни оценки, дадени му от журито в предаването. Повече за него може да научим  от фен страницата му във фейсбук, в която ежедневно споделя неща за себе си: http://www.facebook.com/Raffi.Fan.Page.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване