11/20/11 16:06
(http://www.klassa.bg/)

„Готвачът“

Младият и красив тамил от Шри Ланка Мараван е емигрант в Швейцария. Притежава рядък кулинарен талант и умения, но работи като мияч на съдове в елитен ресторант. Там се запознава с Андрея – най-красивата и търсената сервитьорка. Внезапно двамата се оказват безработни и създават фирма за кетъринг „Love Food”. В специална екзотична атмосфера добре облечени бизнесмени поглъщат екстравагантно „Love Menu” в компанията на елитни проститутки. Така еротиката на ястията, ароматът на подправките и леещите се напитки се сместват с едрия бизнес, ценни книжа, трафик на оръжие и политика.
„Готвачът“ на Мартин Зутер е един от най-еротичните романи за кулинарното изкуство.
Мартин Зутер е роден през 1948 г. в Цюрих. Той е журналист, сценарист и писател. Води седмичната рубрика „Бизнес класа” във „Велтвохе”, пише изключително успешни текстове за реклами. Българските читатели също са имали доста срещи с негови романи. Предстои да излезе и „Лила, Лила”. Писателят живее в Испания и Гватемала.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване