11/20/11 18:30
(http://www.klassa.bg/)

„Сити“ и „Юнайтед“ с нови победи в Англия

Градските съперници „Манчестър Сити“ и „Манчестър Юнайтед“ продължават с великолепното си представяне във Висшата лига на Англия. Двата тима спечелиха двубоите си от поредния 12-и кръг на шампионата и продължават ожесточената битка помежду си за титлата на Острова.
На стадион „Етихад“ в Манчестър отборът, воден от италианския селекционер Роберто Манчини, победи тима на „Нюкасъл“ с 3:1, нанасяйки първо поражение на „свраките“ от началото на кампанията. Точни за успеха на „гражданите“ бяха Марио Балотели, Майка Ричардс и Серхио Агуеро, докато за гостите се разписа Дан Гослинг. Победата остави „Манчестър Сити“ на върха в класирането с актив от 34 точки, спечелени от 11 победи и 1 равенство. „Сините“ все още нямат поражение във Висшата лига през сезона. „Нюкасъл“ пък е на трета позиция с 25 точки.
В Уелс, отборът на „Манчетър Юнайтед“ записа минимална победа с 1:0 над тима на „Суонзи“. Попадението за „червените дяволи“ беше дело на Хавиер Ернандез, който в пореден двубой започва като титуляр за сметка на българина Димитър Бербатов, който остана на резервната скамейка до края на срещата. След тази среща, „Манчестър Юнайтед“ се намира на втора позиция с актив от 29 точки.
В другите двубои от този 12-и кръг на английската Висша лига се получиха следните резултати: „Норич“ - „Арсенал“ 1:2, „Евертън“ - „Уулвърхямптън“ 2:1, „Стоук Сити“ - КПР 2:3, „Съндърланд“ - „Фулъм“ 0:0, „Уест Бромич“ - „Болтън“ 2:1 и „Уигън“ - „Блекбърн“ 3:3.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване