11/21/11 19:30
(http://www.klassa.bg/)

България в битка за приз на детската Евровизия

На 3 декември българският музикален посланик ще се изправи на европейската сцена в столицата на Армения – Ереван, в конкуренция с песни от още 12 държави. Иван Иванов ще отпътува с настроение и емоции от България на 27 ноември.
Изпълнителят на песента „Супергерой”, който ще представи България на европейския конкурс за детска песен на „Евровизия“, записа своето послание към голямата европейска публика. То бе заснето в „Софийски цирк на сцена”, а многомилионните фенове на детската „Евровизия“ ще могат да го видят на официалния сайт на песенния конкурс www.eurovision.am
Посланието, което записа младият талант, дава всички заявки, че музикалният пратеник на България е готов да завладее европейската публика.
„Всички деца на моята възраст искат да бъдат супергерои, за да побеждават навсякъде, точно като мен. Аз съм супергероят – чакайте ме, аз идвам!”, обещава музикалната надежда на страната.
 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване