11/22/11 19:37
(http://www.klassa.bg/)

"Арсенал" взима Марио Гьотце през зимата

Отборът на „Арсенал“ ще трябва да извади 30 милиона паунда, ако иска да привлече през зимата звездата на „Борусия“ (Дортмунд) Марио Гьотце. Днес „артилеристите“ приемат германския шампион в двубой от груповата фаза на Шампионската лига, като се очаква на среща на ръководителите на двата клуба да бъде обсъден евентуалният трансфер на играча в Северен Лондон.
„Арсенал“ вече на няколко пъти е изпратил скаути, които да наблюдават играта на Гьотце, като за последно това се случи в събота срещу „Байерн“ (Мюнхен). Тогава именно 19-годишният талант вкара единственото попадение в срещата и осигури успеха за своя тим. Сега изпълнителният директор на английския тим Айвън Газидис и Ричард Лоу ще преговарят с представители на Дортмунд за трансфера на играча, но германците ще поискат минимум 30 милиона паунда за футболиста. Лондончани обаче са твърдо решени да стигнат до споразумение и да превърнат Гьотце в играча, около когото ще се гради бъдещият успешен тим.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване