11/28/11 18:40
(http://www.klassa.bg/)

„Локомотив“ (София) без зимна подготовка

Липсата на каквато и да е яснота около бъдещето на „Локомотив“ (София) и невероятната финансова криза, която е налегнала клуба, е причината „железничарите“ да нямат дори бегла представа за подготовката на отбора през зимната пауза. В „Надежда“ все по-усилено се говори за раздяла на клуба със собственика Николай Гигов. Босът, който налива пари от 18 години насам, обяви, че ще спре издръжката, ако проблемът със стадиона не бъде разрешен и той не бъде даден на клуба. Ако това се случи, съществува съвсем реалната възможност „Локомотив“ (София) да не започне пролетния дял в родната „А“ футболна група. Очаква се най-късно през следващата седмица Николай Гигов да обяви какво ще прави с клуба.
Със сигурност обаче доста от футболистите ще напуснат отбора, разтрогвайки своите договори. За аргумент състезателите ще използват факта, че не са получавали заплати от няколко месеца насам. През следващия месец пък ще бъде и официално прекратен договорът с изпълнителния директор Иво Тонев.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване