11/29/11 16:49
(http://www.klassa.bg/)

„Глобул“ връчи 25 000 лева на „червените“ за победата над „Левски“

Основният спонсор на ЦСКА – телекомуникационната компания „Глобул“, връчи чек на тима за победата над вечния съперник „Левски“ (1:0) през есенния полусезон. Премията е на стойност 25 хиляди лева. Договорът между мобилния оператор и ЦСКА бе продължен за още 2 години, а събитието бе обявено на специална церемония в столичен хотел.
На събирането присъстваха изпълнителният директор на компанията Харис Коцибос, президентът на „червените“ Димитър Борисов, старши треньорът Димитър Пенев и изпълнителният директор Венцислав Живков.
Финансовите параметри около новия контракт не бяха уточнени, като Харис Коцибос сподели, че те са сходни с тези на предишния и са предвидени допълнителни бонуси за евентуално участие в груповата фаза на Шампионска лига или Лига Европа. По време на церемонията в знак на признателност Димитър Борисов подари на Харис Коцибос фланелка на отбора с номер 9. "Подарявам тази фланелка с номер 9, понеже Мишел Платини вече е в Бразилия. Пожелавам на Харис Коцибос да вкарва повече голове от Платини", каза шеговито Димитър Борисов.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване