11/29/11 16:52
(http://www.klassa.bg/)

„Лудогорец“ стана есенен шампион след реми на „Армията“

Отборът на „Лудогорец“ стана есенен шампион в „А" група, след като завърши 2:2 с ЦСКА в голямото дерби на 15-ия кръг на първенството. Така двата тима останаха с равен брой точки на върха в класирането - по 36, но съставът от Разград има по-добра голова разлика и заема първото място. Попаденията за ЦСКА отбеляза Жуниор Мораес във 2-рата и 20-ата минута. За „Лудогорец“ се разписаха Кешада и Иван Стоянов в 86-ата и 90-ата минута. Двубоят на „Българска армия“ ще се запомни и със спорното съдийство на рефера Георги Йорданов. В 35-ата минута той отмени заради засада напълно редовно попадение на Емил Гъргоров. Две минути по-късно реферът подмина и нарисувано нарушение на Костадин Стоянов срещу Марселиньо в наказателното поле на домакините.

Кирил Домусчиев: На моя отбор не му трябва титла в тази помия

След мача собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев заплаши, че ще спре издръжката на клуба и ще се оттегли от футбола заради съдийството срещу неговия отбор. "Съдиите опорочиха мача. Ако този ЦСКА ще става шампион – жална му майка на българския футбол. Съдията непрекъснато ги подпираше във възлови моменти. Не зная дали да не спра да давам пари за футбол и да се откажа на момента от тази помия“, коментира Домусчиев.
Президентът на ЦСКА Димитър Борисов пък разкри, че голмайсторът на тима и на „А“ група Янис Зику почти сигурно ще напусне клуба. "Зику не мога да го задържа. Той има сериозна оферта за много сериозна заплата. Той трябва да е мазохист, за да остане в ЦСКА при заплатата, която му предлагат", заяви Борисов на среща, на която беше подписан нов двегодишен договор за спонсорство между ЦСКА и "Глобул".

Босът на “армейците“: Бойко Борисов трябва да е №1, Бербатов нищо не играе

Димитър Борисов сподели, че подкрепя премиера Бойко Борисов в класацията за "Футболист на годината", изпреварил убедително настоящия носител на отличието Димитър Бербатов в гласуването на феновете. "Ако е пръв, ще го подкрепя. Димитър Бербатов и без това нищо не играе последните две години", каза той. Той разкри, че футболистите ще продължат да тренират и след последния мач за годината - гостуването на "Спартак" (Плевен) от осминафиналите за Купата на България на 3 декември. Те ще водят подготовка до Коледа, като това е наказание, наложено лично от него поради не спечелената победа срещу „Лудогорец“.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване