12/01/11 13:30
(http://radiomilena.com/)

Бургаският кмет откри нови спортни игрища в м.с. Черно море и квартал Лозово

Бургаският кмет Димитър Николов откри нови спортни игрища в м.с. Черно море и квартал Лозово. И двете са покрити с 5-сантиметрова изкуствена трева от ново поколение. Всяко игрище е с площ от 600 квадратни метра, оградено и с монтирано ново осветление, което позволява да се ползват вечерно време. Намират се на комуникативни места, в близост до централните площади на двете населени места.

„Вече са над 20 игрищата с изкуствена трева, които сме изградили. Няма да спрем тази наша политика в областта на спорта и превенциите. Такива площадки ще има във всяко съставно селище на Бургас”, каза кметът Николов.

В Лозово дори е създаден съвсем нов футболен отбор, тъй като с изграждането на новата площадка той вече има база за тренировки.

Днес кметът бе придружен от Живко Иванов – директор на общинско предприятие „Спортни имоти, паркинги и гаражи”, и Веселина Деведжиева – началник отдел „Спорт”. Младежите от Черно море и Лозово бяха дарени с нови футболни топки.

 

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване