12/02/11 16:36
(http://radiomilena.com/)

Константин Гребенаров: Оставаме отворени за диалог със синдикалните организации

 Областният управител Константин Гребенаров свика Областния съвет за тристранно сътрудничество. Поводът за свикването на Съвета са наболелите през последните седмици социално – икономически проблеми, а целта да се потърсят начини за разрешаването им. Въпреки отправената покана да обсъдят възможностите за намаляване на възникналото напрежение, днес представителите на двете синдикални организации  – СРС на КТ „Подкрепа” и РС на КНСБ не взеха участие в заседанието. С изключение на тях всички останали членове от страна на държавните институции и работодателските организации присъстваха на срещата.
„Винаги сме работили в синхрон и в добро сътрудничество, както със синдикалния лидер на РС на КНСБ – Здравко Тошков, така и с Иван Костадинов от СРС на КТ „Подкрепа”. Благодарение на конструктивния диалог сме намирали добри решения по редица въпроси, касаещи проблеми на местно равнище. Аз не се отказвам от този диалог, защото съм убеден че това е правилният начин да се стигне до консенсус. В тази връзка въпреки отказа им да участват в днешното заседание на Областния съвет за тристранно сътрудничество оставаме отворени за бъдеща работа с тях”, каза Областният управител Константин Гребенаров

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване