12/06/11 22:28
(http://e-vestnik.bg/)

Диляна Попова: Стреснах се като разбрах, че героинята ми е лошата

Слава Богу, не се е случвало някой да ме пита „За колко пари ще спиш с мен”, казва моделът-актриса

Диляна Попова. Снимки: Нели Томова

„Нямам проблем със свалянето на дрехите, но не знам дали мога да изиграя истинска секс сцена”, казва Диляна, която от модел се превърна в актриса и стана популярна с ролите си в „Стъклен дом” и „Love.net”.
Някои я определят като една от най-красивите българки. Диляна Попова е лъчезарна и излъчва спокойствие на човек, който е открил мястото си и живее в хармония със себе си. Смята, че доброто настроение и усмивките се предават.
Родена е на 24.09.1981 година в град Гулянци, завършва техникум по облекло в Плевен, а после започва да работи като модел. Снимала е за световно известни марки в България и в чужбина. Лицето й непрекъснато украсява реклами на различни продукти и корици на български списания. Миналата година се появи и в еротична фотосесия за „Плейбой”.
Диляна дебютира в киното с ролята на ефирната куртизанка Ники във филма на Илиян Джевелков „Love.net”. В сериала „Стъклен дом” участва като сестрата на Боряна - отмъстителната Албена, способна на всичко, за да осъществи коварните си планове. Роля, която самата Диляна смята за тотално противоположна на собствената й същност.
Диляна се опитва да пробие и като дизайнер. Учила е моден дизайн в Нов български университет, където така и не се е дипломирала. От две години обаче има ателие, в което създава дрехи за собствената си модна линия, носеща нейните имена.
Както казва самата тя - „Къде ми е най-силно изразеният талант… не знам. Просто пробвам нещата, които ми харесват… С времето всичко ще се намести и нещата ще се отсеят.”

- Как едно момиче от Гулянци стига до тук?

- Завърших техникум по облекло в Плевен, после кандидатствах в Софийския университет, исках да уча начална педагогика с рисуване, но там нещо ме скъсаха на някакво ниво. После две-три години нищо не кандидатствах. Но покрай изпитите ми и идването ми тук, сестра ми постоянно искаше да ме води по някакви агенции, за да ме видят, смяташе, че трябва да работя нещо като модел… Та тя ме заведе в първата ми и единствена агенция, в която съм работила по-сериозно, „Ексграунд”, и започнах да си идвам тук на кастинги и някак си така тръгнаха нещата, почнах да пътувам в чужбина… Вече официално се преместих тук, след като се запознах с Дичо. Но то някак си, не аз се боря, а нещата се случват. Ако ми се отвори някакъв път, аз вървя по него, не ми е на всяка цена.

- Не ти ли се е налагало да правиш жертви?

- Не, в това отношение съм страшен темерут. Мога да жертвам усилия, време, но да правя нещо пряко себе си, пряко вътрешното ми усещане, за да постигна нещо, няма как да се случи. Защото след това аз няма да съм щастлива, като знам как съм го постигнала. Винаги съм била такава. Като малка бях голям инат, винаги правех това, което аз искам, независимо от майка ми и баща ми.  Нямаше подход, който да действа при мен – нито с лошо, нито с добро. С времето се опитах да го променя това, защото тая черта никак не е приятна нито за теб самия, нито за околните. Но пък съм си изградила някаква ценностна система и смятам, че за да живея щастливо и в мир със себе си, трябва да я следвам…

- Как те избраха за ролята в „Love.net”?

- Обадиха ми се, ходих на кастинг, после ми се обадиха за втори кастинг, пак отидох, вече със Захари ...

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване