12/07/11 11:45
(http://radiomilena.com/)

Кметът на Бургас: Отдъхнахме си, днес отново е празник за Бургас!

Двоен празник за бургазлии е днешното решение на правителството за оттеглянето на България от проекта Бургас – Александруполис часове след Никулден!

Отдъхвам си и ликувам заедно с всички бургазлии, които ясно и категорично бяха против изграждането на тръбопровода.

Благодаря на премиера Бойко Борисов и на правителството, че поставиха интересите на страната и Бургаски регион над всичко. Осъзнавам, че решението им не беше никак леко, заради огромните икономически интереси към проекта.

Няколко години живяхме в напрежение, заради неизвестността и рисковете, които бяха залегнали в проекта. Разминахме се с една огромна опасност за екологията, съчетана с недоказана икономическа полза от него.

Аз самият бях силно притеснен, защото от проектната компания бяха привлекли елитни специалисти, които да синхронизират цялата документация с нашето законодателство, заради което щяхме да влезем в една нескончаема спирала от юридически хватки.

Щастлив съм, че окончателно се сложи край на този проект и сега ще можем да се захванем с истинските перспективи на Бургас.

Честит празник, бургазлии!

.

 

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване